Informatie

Camerabeveiliging

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabeveiliging.

Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud. Doordat deze camerabeelden niet zichtbaar zijn voor derden blijft de privacy van bezoekers, gasten of medewerkers gewaarborgd. Cameratoezicht is overal. Een camera-observatiesysteem biedt uw bedrijfspand of woning 24/7 bescherming tegen indringers. Ideaal voor toegangscontrole (personen en voertuigen) en om verkeer en gedrag/bewegingen van mensen te controleren, bijvoorbeeld op parkeerplaatsen.
CCTV

Een Veilig Gevoel

VBMI Multimedia Installaties en Beveiliging ontwerpt en installeert voor iedere situatie een passend en doeltreffend camerasysteem.

Kiest u voor een ultramodern camerasysteem met opslag in de cloud of een camerasysteem met opslag op locatie. De keuze is afhankelijk van uw wensen en budget, maar altijd met èèn doel: optimale beveiliging en een veilig gevoel. Wilt u meer weten over camerabeveiliging? Bel onze adviseurs op 0180 757 110 ,of vul uw gegevens in op het contactformulier.

Overige Services